Trouwpak op maat in 100 minuten

Trouwkostuum op maat in 100 minuten

Stap met een trouwpak op maat in het huwelijksbootje

Ga je binnenkort trouwen? Proficiat! Je wilt er ongetwijfeld fantastisch uitzien, maar niet voor slechts één dag, toch? Bij De Cock Men laat je een trouwpak op maat maken waar je ook tijdens je komende huwelijksjaren nog veel plezier uit haalt. Of je nu kiest voor een smoking of een meer dagelijks maatpak: je blijft ervan genieten.

Trouwkostuum: ‘Start to marry’ in 100 minuten

Als je op zoek bent naar een trouwpak is het belangrijk om iemand te vinden die jouw visie werkelijkheid maakt. Mannen kleden is ons vak, al sinds 1926. Spring dus even een kwartiertje binnen om te praten over uw verwachtingen. Wij gaan u inspireren met onze ervaring.

Zo weet je wat je van ‘Start to marry’ in 100 minuten kunt verwachten en weten wij ook meteen waar jij precies naar op zoek bent in een trouwpak. Daarna kan je een afspraak maken voor een sessie ‘Start to marry’ in 100 minuten. Overdag of ’s avonds.

In honderd minuten tijd heb jij een schitterend maatpak, maathemd, das of strik, riem en schoenen om de rest van je leven mee te beginnen. Een pak is driedelig: een broek, een jasje en een gilet. We kiezen samen alles uit.

Vier weken later is jouw trouwpak klaar.

Trouwkostuum op maat
Uw trouwkostuum bij De Cock Men

Nieuwe trends trouwpakken op maat

Veel aanstaande bruidegoms kiezen steeds vaker voor linnen pakken omdat die luchtig zijn om te dragen én niet rimpelen. Handig tijdens een drukke trouwdag dus.

Stoffen van hoogstaande kwaliteit die heerlijk zitten, zijn een van onze vele troeven. Daarom gebruiken wij voor ons linnen of zuiver wollen stoffen van  Italiaanse topwever Lora Piana, Vitale Barberis, Reda of Ariston.

Je trouwpak mooi afgewerkt

Een maatpak is natuurlijk steeds een voltreffer, maar voor een trouwdag mag het voor de meeste mannen net dat tikkeltje meer zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie initialen, de trouwdatum of een leuke quote in de kraag van je hemd te laten zetten. Ook de voering hangt van jouw smaak af: effen of een fantasietje. En wat dacht je van een bijbehorend speldje in de vorm van een bloemetje of hartje?

‘Start to marry’ in 100 minuten voor jou?

Spring even binnen (parkeren kan gratis op onze parking) bij De Cock Men aan de Merchtemsesteenweg 33 in Wolvertem.
Of bel ons op 02 269 15 14.
Samen zorgen we ervoor dat jouw huwelijk start in stijl.