STIJL VOOR IEDEREEN

Maatwerk voor pakken en hemden

Maatwerk voor pakken en hemden

De Cock Men

Wil je een pak of hemd op maat laten maken? Bij ons kies je zelf – met ons stijladvies. Je maatpak of hemd wordt in ons eigen atelier gemaakt.

De Cock Men

Wil je een maatpak op maat laten maken? Bij ons stel je je kostuum zelf samen – met ons stijladvies. Je maatpak wordt in ons eigen atelier op jouw maat gemaakt.

Maatwerk voor pakken en hemden

Bij De Cock Men, kleermakers sinds 1926, is persoonlijk stijladvies de grootste troef.
Uit collecties die met passie en vakmanschap zijn samengesteld, kiezen we de outfit die bij jou past. Van casual chic tot formal en trouwkleding. Uiteraard kun je zelf creëren en combineren.

De hand van de meester

Weinig mensen in kledingzaken hebben de kunst van het patroontekenen in de vingers. Maar Hendrik De Cock leerde het van jongs af aan en is gediplomeerd patroontekenaar. Met scherpe blik en vaste hand legt hij de basis die absoluut noodzakelijk is om jouw maatpak de perfecte pasvorm te geven. Je herkent meteen de hand van de meester.

De uitstraling zit in de afwerking

De Cock Men heeft één grote bekommernis: je uitstraling. De kleermaker wil dat zijn klant mooi en krachtig voor de dag komt. Daarom zorgt het eigen atelier voor een verfijnde finishing touch. Zowel je maatpak – vest, gilet, broek – als je hemd wordt met oog voor detail en uiterste precisie afgewerkt. Je stapt buiten als een goedgeklede, stijlbewuste man in een uniek maatpak, door jezelf samengesteld.

Maak hier een afspraak

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.